Caz aberant in Romania. Un barbat filmat in timp ce loveste de doua ori cu cutitul o alta persoana, cercetat IN LIBERTATE

Ultima actualizare: 26-09-2014 06:54

Incident deosebit de violent intr-un magazin din judetul Suceava. Un barbat de 43 de ani a fost lovit cu o arma alba, sub privirile uluite ale martorilor.

Chiar si asa, atacatorul sau nu s-a intimidat si a dat in el si a doua oara. Momentele dure au fost inregistrate de camerele de supraveghere. Desi exista aceasta dovada, individul este cercetat in libertate.

Victima sta pe scaun, de vorba cu alte doua persoane. Agresorul intra in magazinul alimentar. Dupa o discutie de nici un minut, scoate arma si il loveste pe om in zona gatului. In prima faza fuge dar dupa ce fratele celui ranit intervine, se intoarce si ataca iar. Cel injunghiat incearca sa-si opreasca sangerarea abundenta cu mana. Medicii chemati de urgenta l-au dus la spital si au reusit sa-i salveze viata. 

"Nici nu am vazut cand a scos cutitul. A sarit cu cutitul, am intervenit si eu si l-am scos afara dupa aia a mai intrat o data. Am iesit si i s-a facut rau lui frati-miu si a venit salvarea", povesteste fratele victimei

Convins ca cel pe care l-a taiat traieste cu sotia lui, cutitarul si-a pierdut mintile.

"A zis sa-l duc cu masina si i-am zis ca nu-l duc. A venit salvarea, m-a gasit inconstient. A dat sa ma omoare, i-a spus si lui nevasta-sa, ea m-a sunat dimineata m-a avertizat si atata mi-a zis a innebunit Oprea", a spus Mugur Ighiu, victima.

Initial atacatorul a fost retinut pentru 24 de ore, insa procurorii au decis ca nu reprezinta un pericol public si il cerceteaza in libertate. Rudele victimei sustin insa ca traiesc in teroare.

Barbatul in varsta de 32 de ani ar putea fi condamnat pentru loviri si alte violente.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO