IMAGINI SOCANTE. Femeie batuta si injunghiata mortal, in Sighetu Marmatiei. Declaratiile martorilor

Ultima actualizare: 26-05-2013 06:48

Violenta dusa la extrem, cu final dramatic, joi, in centrul orasului Sighetu Marmatiei. Un barbat bolnav de gelozie a atacat cu furie o femeie pe care o banuia ca i-a invatat nevasta sa il paraseasca.

Fara pic de ratiune, a batut-o in plina strada si in vazul lumii a injunghiat-o de mai multe ori. Victima s-a agatat cu disperare de viata, insa a sangerat prea mult, iar medicii n-au reusit sa faca o minune.

Oribilul incident a fost surprins de o camera de supraveghere.

Individul si-a planuit atacul. Barbatul, in varsta de 47 de ani, a trecut inainte de pranz pe la magazinul de haine unde femeia era vanzatoare.

Au inceput sa se certe chiar din pragul usii. In imagini se vede cum ambii gesticuleaza. La un momement dat, el o tranteste pe trotuar, sub privirile unui barbat care incearca sa intervina, dar nu reuseste. Atacatorul tot nu isi calmeaza furia salbatica si scoate o arma alba pe care o si foloseste.

Din acesta incaierare, victima reuseste sa se ridice si sa fuga. Calaul o ajunge insa din urma, ii aplica inca o lovitura si dispare. Cu ultimele puteri, ranita se sprijina de un copac.

Martorul acestor scene tulburatoare suna imediat la 112.

Martora: "Eu am auzit un strigat de diperare si am iesit si i-am vazut papuci. Mi-am dat seama ca e Mariana, am urlat: 'Vai, Mariana, ce ti s-a putut intampla?'. Era toata plina de sange, cu ochii inchisi si toata vanata la fata".

Trecatorii au incercat sa o tina pe victima in viata pana la sosirea medicilor. Ranile pe care le avea la gat erau deosebit de grave.

"Cand am ajuns aici, femeia era jos. O alta femeie ii tinea batista la gat.  A venit salvarea si a dus-o", povesteste un alt martor.

La nici o ora dupa atac, femeia s-a prapadit la spital. Se cunostea bine cu cel care i-a luat zilele, pentru ca era prietena cu nevasta lui, plecata la munca in strainatate.

Aceasta din urma si-a sunat barbatul dimineata si l-a anuntat ca vrea sa divorteze. Individul a fost convins ca a fost influentata de amica ei din tara si a hotarat sa o pedepseasca.

La o jumatate de ora dupa atac, politistii au reusit sa il prinda pe barbat care este cercetat pentru omor. Inainte de toate, va fi supus unei expertize psihiatrice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO