Imaginea care a facut inconjurul internetului. Tanarul care a protestat singur zile la rand in fata Primariei Odobesti

Ultima actualizare: 08-02-2017 07:10
odobesti

 Un tanar din orasul Odobesti, judetul Vrancea, a protestat zile la rand de unul singur in fata Primariei fata de modificarile aduse legilor penale de guvernanti.

De la declansarea protestelor, marti seara, Cosmin Birsan a fost singurul locuitor al orasului Odobesti care a iesit in strada. Fotografia cu tanarul tinand in mana doua afise cu mesajele "Nu amnistiei si gratierii" si "DNA, sa vina sa va ia" a facut inconjurul internetului, relateaza adevarul.ro.

Acest lucru i-a impresionat pe cativa tineri din Bucuresti, care sambata seara au ajuns la Odobesti sa fie alaturi de Cosmin.

"Am ajuns la Odobesti. Ghici ce am gasit. Oamenii frumosi pe care ii cautam. Este doar un gest de solidaritate. Sper sa fie mai multe care sa urmeze", au spus tinerii care au venit sa-l sustina pe Cosmin.

Anterior, tanarul a publicat pe internet urmatorul mesaj: "O zi pe care am inceput-o prost, pe la politie, din cauza unor injectati politic care nu sunt de acord cu atitudinea pe care eu o am zi de zi. Au ales sa se razbune in cel mai josnic mod. Mi-au manjit usa casei cu "rahat". Din pacate nu stiu ca de rahat te cureti, in schimb constiinta.... Am terminat aceasta zi protestand singur in Parcul Civic din orasului meu. Unul nu a avut curajul sa vina alaturi de mine. Dictatura din Odobesti este vizibila pana pe Marte, prieteni. Sunt singur in Odobesti, dar sunt alaturi de sute de mii de romani din tara care s-au saturat de coruptie, hotie si minciuna. In seara asta am realizat ca nu suntem singuri, romanii s-au UNIT, au facut front comun impotriva hotilor. Este tot ce conteaza in acest moment. Romania isi revine ! Sunt sigur de lucrul asta ! Maine este o noua zi. Cine stie ce va mai fi !?"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO