Hingheri alergati cu drujba de un alpinist utilitar, in Capitala. Barbatul ar putea fi acuzat de tentativa de omor

Ultima actualizare: 23-01-2015 07:20

Un barbat a fost lovit in cap cu un lant, de mai multi hingheri, dupa ce i-a atacat cu o drujba, nemultumit ca ridicau caini fara stapan de pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei.

Cu drujba in mana, un alpinist utilitar, angajat sa curete crengile unor copaci, s-a repezit asupra hingherilor, chemati marti dimineata, pe o strada din sectorul 2 al Capitalei. Martorii spun ca barbatul a incercat sa-i opreasca pe angajatii ASPA sa ridice 3 caini fara stapan.

Unul dintre hingheri era cat pe ce sa fie ranit iar colegii sai i-au sarit in ajutor. Acum vor fi chemati cu totii la audieri.

Acesta este cel mai nou episod din lupta hingherilor cu iubitorii de animale. In imagini se vede cum barbatul  se repede amenintator catre unul din angajatii ASPA, care in replica loveste si el cum poate cu plasa folosita la prinderea cainilor.

In ajutor ii sare un coleg care incearca sa-l imobilizeze pe alpinist, folosind tot o plasa pentru caini.

"Inregistrarea vorbeste de la sine, s-a ajuns pana la tentativa de omor. In fiecare zi avem incidente in care sunt agresati fizic sau verbal angajatii ASPA", a spus Razvan Bancescu - directorul ASPA.

Scena s-a petrecut pe strada Cercului din sectorul 2, in momentul in care angajatii ASPA incercau sa captureze 3 caini aparent fara stapan. Lucrurile au degenerat insa cand cativa din locatarii acestui bloc au incercat sa ii opreasca pe cei de la ecarisaj sa ridice animalele.

Martorii spun ca unul din cainii vizati de hingheri iesise dintr-o curte iar stapana lui i-ar fi rugat sa nu-l ridice. In ajutorul ei ar fi sarit si alpinistul. Hingherii sustin insa ca toti cei 3 caini sunt lasati liberi pe strazi si seara au un culcus la intrarea in scara unui bloc.

In urma scandalului, ambele parti au depus plangere la politie. Angajatii ASPA pentru amenintari iar barbatul cu drujba pentru loviri si alte violente.

Conflictul urmeaza sa fie lamurit de politistii Sectiei 8, care i-au chemat la audieri pe toti cei implicati. Dosarul va fi inaintat apoi unui procuror, care va stabili daca agresorul poate fi acuzat de tentativa de omor.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO