Gestul unui sofer din Arges, speriat ca a fost oprit de politie pentru un control de rutina: "Domnul politai m-a impins"

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07

Frica de politie l-a determinat pe un barbat de 51 de ani din Arges sa isi puna inutil viata in pericol. Omul fusese oprit in trafic pentru un control de rutina, dar a refuzat sa prezinte actele si a rupt-o la fuga.
 

Cu agentii pe urme, a cazut intr-un canal de colectare, adanc de 5 metri. Intr-un final, l-au ajutat pompierii. Individul a ajuns la spital, dar tot n-a scapat de amenda.

Barbatul era in masina cu sotia sa. La intrarea in Curtea de Arges a vazut un echipaj de politie si unul de la RAR. A vrut sa intoarca, stiind ca nu are inspectia tehnica periodica, insa politistii i-au facut semn sa opreasca. I-a ascultat dar a luat-o la goana. Inspaimantat a nimerit intr-un parau. La spital omul a povestit ca agentii l-ar fi agresat.

Vasile Balota, sofer: Domnul politai m-a impins, m-a dat jos, m-a ridicat, atuncea eu m-am enervat si i-am zis: "Nu-ti mai dau actele", actele le aveam in mana. Eu nu cred ca politia are dreptul sa traga de tine sa te dea jos.
Reporter: De ce-ati fugit?
Sofer: Ca sa scap de el! Ca sa nu-i dau actele! De-asta am fugit, de-asta am fugit. N-am stiut traseul, eu am crezut ca acolo este o vagauna. N-am vazut ca e 5 metri de gaura.

Elena Balota, sotia soferului: "S-au luat la imbranceala. Cred ca a vrut sa fuga, au fugit unul dupa altul."

Din canalul de colectare omul striga disperat ca nu poate sa se miste

Martor: "Politistul care fugea dupa el s-a intors si apoi a venit colegul lui si el le-a zis politistilor sa sune la 112."

Din fericire soferul nu are fracturi, dar a ramas internat.

Ionela Danet, manager spitalul municipal Curtea de Arges: "Un traumatism de bazin si coxo-femural stang, cu stare generala buna, asa a fost adus de SMURD, radiografia de bazin si coxo-femurala nu arata leziuni osoase. El acuza niste dureri."

Politistii au refuzat sa comenteze tot circul. Dar nu l-au iertat pe sofer. Barbatul are de platit 1750 de lei pentru ca a refuzat sa se legitimeze, a fugit de langa echipaj si nu conducea o masina in stare buna. In plus, a ramas pieton pentru 30 de zile si i-a fost retinut talonul.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO