Gestul polițiștilor după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit. Unde se află acum vedeta TV


Ultimul update: Luni 10 Februarie 2020 17:50
Data publicarii: Luni 10 Februarie 2020 17:44
Categorie: Stiri actuale

Polițiștii au luat măsuri în cazul dramatic al fostei asistente TV Daniela Crudu, care a fost bătută de iubitul ei, cetățean de naționalitate croată.

Aceştia au emis iniţial un ordin de protecţie provizoriu, de 5 zile, care va fi trimis în instanţă şi prelungit astfel până la 6 luni.

După ce a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală și răni la picioare, Daniela Crudu a fost rugată de polițiști să completeze un formular de risc, așa cum se procedează în cazurile de violență domestică.

În acest formular, sunt întrebări cu răspuns afirmativ sau negativ referitoare la violențele la care a fost supusă victima. Pentru că punctajul a fost destul de ridicat, la finalul acestui chestionar, polițiștii au luat decizia de a emite pe loc un ordin provizoriu de protecție, valabil timp de 5 zile, care împiedică agresorul să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de victimă.

De duminică până luni, noutatea este că polițiștii au trimis acest ordin de protecție în instanță, pentru ca magistrații să-l poată transforma într-un ordin de protecție cu o valabilitate mai mare de 6 luni, asta chiar dacă victima nu a cerut acest lucru.

Între timp, Daniela Crudu s-a externat și, potrivit unor surse din anchetă, aceasta s-ar afla în locuința tatălui ei. Nu a depus plângere împotriva agresorului, dar are la dispoziție 90 de zile.

Daniela Crudu a fost bătută de iubit. A chemat poliția și a ajuns la spital
VIDEO PROTVPLUS.RO