GALA BUTE. Rudel Obreja si fostul consilier al Elenei Udrea, Tudor Breazu, ar putea fi eliberati din arestul preventiv


Ultimul update: Vineri 06 Martie 2015 07:27
Data publicarii: Marti 03 Martie 2015 14:20
Categorie: Stiri actuale

Cativa dintre denuntatorii Elenei Udrea incearca marti sa obtina ridicarea arestului la domiciliu. Alaturi de ei este si Rudel Obreja, cel care a negat, cel putin pana acum, implicarea fostului ministru al Turismului in savarsirea unei infractiuni.

Fostul boxer spera sa obtina si el eliberarea din arestul preventiv.

Rudel Obreja, alaturi de consilierul personal al Elenei Udrea, Tudor Breazu, si de primarul orasului Lupeni, Cornel Rasmerita, sunt arestati preventiv in acest dosar inca din luna trecuta.

Stefan Lungu, consilier, si Gheorghe Nastasia, secretar general in cadrul Ministerului Turismului, pe vremea cand era condus de Elena Udrea, sunt arestati la domiciliu. Cei doi au venit neinsotiti, la ICCJ si cer masuri mai putin restrictive.

Avocatii lor vor aduce la cunostinta judecatorilor ca o parte dintre clienti au facut denunturi si au colaborat cu anchetatorii. Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia au povestit cu lux de amanunte procurorilor DNA cum era primita mita la Minsterul Turismului de catre Elena Udrea si au mai povestit cum stiu ei ca erau cheltuiti banii.

Pe 5 martie, Elena Udrea va aparea in fata unui judecator, pentru a contesta arestul preventiv.

VIDEO PROTVPLUS.RO