Gafa facuta de Donald Trump pe Twitter, "taxata" de utilizatori. Cu cine a confundat-o pe fiica sa, Ivanka

Trump alaturi de fiica sa Ivanka

Donald Trump a facut o gafa pe Twitter care n-a ramas netaxata de catre americani.

Presedintele ales al SUA a gresit contul de Twitter al fiicei sale si l-a incurcat cu cel al unei britanice, iar reactiile nu au intarziat sa apara.

Acesta a incercat sa faca o remarca ironica la adresa postului CNN, cu care a intrat in razboi in urma dezvaluirilor facute saptamana trecuta, apoi a repostat un mesaj al unui sustinator al sau din Seekonk in Massachusetts, in care o lauda pe fiica acestuia.

Doar ca utilizatorul a gresit conturile si i-a dat tag unei britanice, o consiliera care are aproape 2800 de followeri si care are userul Ivanka pe Twitter. In loc sa scrie @IvankaTrump, el a scris doar @Ivanka. "Ivanka Trump este grozava, o femeie cu caracter si clasa".


Entuziasmat de cuvintele de lauda la adresa fiicei sale, Donald Trump a repostat mesajul pe pagina sa oficiala, insa nu si-a dat seama ca nu este vorba de fiica sa, ci de o alta Ivanka, scrie The Guardian.

Citește și
familia Trump
"Clanul Trump" si contributia decisiva avuta la victoria lui Donald la Casa Alba. Cine sunt cei cinci copii ai magnatului
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Dupa ce Trump a postat mesajul pe Twitter, cei care il urmaresc au inceput sa faca ironii pe seama magnatului. "Da, cu siguranta Ivanka Majic din Brighton este o femeie grozava, ai dreptate" a fost una dintre ironii.

Pana acum, Donald Trump nu a sters mesajul si nici nu si-a recunoscut greseala. Tweet-ul lui a fost repostat de 2800 de ori si a primit peste 4000 de replici.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Reactia lui Merkel dupa ce declaratiile lui Trump au ingrijorat Europa:
Reactia lui Merkel dupa ce declaratiile lui Trump au ingrijorat Europa: "Noi avem destinul nostru in propriile maini"

Angela Merkel i-a raspuns luni lui Donald Trump sustinand ca tarile europene isi controleaza propriul destin, dupa ce acesta a insinuat intr-un interviu pentru Bild ca mai multe tari din UE vor urma exemplul Marii Britanii, transmite Reuters.

"Clanul Trump" si contributia decisiva avuta la victoria lui Donald la Casa Alba. Cine sunt cei cinci copii ai magnatului

Ca intr-un clan adevarat, intreaga familie a lui Donald Trump a fost implicata in mod decisiv in victoria candidatului republican.
Fiica cea mare, Ivanka, si sotul ei, si el magnat al imobiliarelor, au condus operatiunile din campania electorala.

"Arma secreta" a lui Donald Trump pentru Casa Alba. Cine este persoana care "spala" imaginea magnatului american

Donald Trump are mai mereu alaturi la mitingurile sale electorale o persoana din familie. Nu este vorba ca in cazul altor politicieni despre sotie, adica fostul model de origine slovena, Melania.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.