Furt de 5000 euro dintr-o locuinta din Radauti. Hotii au stins luminile lasate aprinse de proprietar


Ultimul update: Duminica 05 Ianuarie 2014 06:49
Data publicarii: Joi 02 Ianuarie 2014 12:38
Categorie: Stiri actuale
Politia

Un radautean a reclamat Politiei ca i-a fost furata din casa suma de 5000 de euro cand a fost plecat cu familia la biserica si ca si-a dat seama ca in casa a patruns cineva dupa ce, la intoarcere, luminile din casa, lasate aprinse, fusesera stinse.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, un barbat in varstă de 33 de ani, din Radauti, a sesizat, miercuri, prin 112 ca hotii au patruns in casa, de unde au furat 5000 de euro.

Politistii au stabilit ca membrii familiei partii vatamate au plecat cu autoturismul la o biserica din localitate, iar cand s-au intors la domiciliu au observat ca becurile ce le-au lasat aprinse la plecare erau stinse.

Cu ocazia cercetarii la fata locului, politistii au stabilit ca hotii au escaladat gardul imprejmuitor al locuintei, dupa care au fortat geamul rabatat de la beci si au patruns in locuinta, de unde au sustras suma de 5.000 euro.

In acest caz a fost deschis un dosar pentru furt calificat si se fac cercetari pentru identificarea hotilor si recuperarea prejudiciului.

Sursa: Mediafax

Tags: furturi,

Prejudiciu de peste 50.000 de lei creat de cinci tineri din Maramures
VIDEO PROTVPLUS.RO