Haine pentru animalele de companie: must have pentru sezonul rece

Ultima actualizare: 20-09-2012 10:45

Gerul patrunzator chinuie in egala masura oamenii si animalele. In cazul patrupedelor de companie, rasele pitice au probleme mari de la frig, daca nu sunt imbracate corespunzator.

Drept urmare, magazinele care vand haine si accesorii pentru catei si-au sporit vanzarile cu 50%.

La cele -16 grade Celsius inregistate dimineata in centrul Capitalei, nici macar o portie de zbenguiala nu ii putea proteja pe acesti catelusi de ger. Evident, stapanii i-au echipat corespunzator, chiar si pentru o scurta plimbare prin parc.

La magazinele cu articole vestimentare pentru patrupede gasesti de la pulovare si geci, pana la ghetute. Toate sunt confectionate in miniatura pentru frigurosi cu patru labute.

Iulia este unul dintre clientii fideli. Are acasa zeci de tinute pentru catelusa ei, dat acum a venit iar la cumparaturi. Asta desi preturile incep de la 65 de lei si se pot opri pe la 200 de lei pentru un singur obiect.

Evident, odata cu grija stapanilor, cresc direct proportional si vanzarile. Aceeasi situatie o gasim si in alt magazin din Capitala. Cu o singura diferenta insa: de aici se pot imbraca nu frigurosii, ci si fitosii.

Veterinarii recomandata hainele, dar numai pentru rasele pitice. In schimb cainii husky , ciobanestii, rotweillerii, dogii germani sau cei din rasa Saint Bernard se simt excelent pe vreme rece.

Daca aveti chiwawa, teckel, boxer, bishon maltez sau pincher pitic trebuie sa stiti ca acetsi micuti urasc frigul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO