"Micul Fum", hackerul care a bagat spaima in vedete, ar putea fi condamnat la 10 ani de inchisoare

Ultima actualizare: 21-08-2012 03:30

Hackerul din Arad care a bagat spaima in vedete dupa ce le-a spart conturile de mail sau cele de pe retele de socializare si a dat publicitatii corespondente personale, isi asteapta pedeapsa.

Lehel Marcel Lazar a recunoscut, miercuri, in fata instantei acuzatiile si chiar de la primul termen de judecata a acceptat sa fie condamnat fara sa se administreze alte probe, in afara celor stranse de procurori.

Lazar a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru infractiunii informatice. "Micul Fum" a cerut sa fie condamnat la o pedeapsa cu suspendare.

Intrebat de ce a comis aceste infractiuni, el a raspuns: "Din pura curiozitate si putin amuzament, nu a fost ceva rau din partea mea. In general ... nu cred ca cineva ar trebui sa faca asa ceva."

Sentinta care se va da in aceasta dupa-amiaza va fi definitiva, iar pedeapsa maxima pe care o risca este de 10 ani de inchisoare. pe de alta parte, suma ceruta de victimele sale drept despagubire este de aproximativ 200.000 de euro. Hackerul sustine ca nu are de unde sa scoata acesti bani...

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO