Fratele Larei Saban si complicele lui raman in arest, desi sustin ca au fost doar martori la crima


Ultimul update: Marti 18 Septembrie 2012 18:15
Data publicarii: Vineri 01 Iunie 2012 13:03
Categorie: Stiri actuale

Cei doi suspecti in cazul uciderii Larei Saban, fratele acesteia, Ghiunal Saban, si complicele lui, George Davidescu, raman in arest preventiv, dupa ce instanta a respins, vineri, recursurile privind eliberarea din arest.

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins, vineri, recursurile inaintate de Ghiunal Saban si George Davidescu impotriva masurii de arestare preventiva, pentru cate 29 de zile, luata impotriva lor pentru omor calificat si deosebit de grav, respectiv omor deosebit de grav, si inlocuirea ei cu masura obligativitatii de a nu parasi localitatea.

Decizia instantei este definitiva.

Cei doi, fratele Larei si prietenul sau, au fost dusi in sala de judecata a Curtii de Apel Constanta. Au depus marturie in fata judecatorilor si isi sustin cu tarie nevinovatia.

Ei au declarat ca Lara Saban a fost ucisa, intr-adevar, in acelasi apartament in care se aflau si ei. Crima ar fi avut loc in dormitor, in timp ce ei ar fi stat in sufragerie. Ar fi auzit o bubuitura, dupa care doi cetateni turci i-ar fi amenintat cu pistolul si i-ar fi silit sa transporte si sa arunce cadavrul.

Criminalii, a mai declarat fratele Larei Saban, ar fi doi cetateni turci, angajati de iubitul fetei - politicianul din Istanbul - pentru a o omora pe tanara.

O alta problema care trebuie clarificata este cea a fetitei Larei. De ea are acum grija bunica din partea mamei, care vrea sa ceara instantei tutela.

Insa, contrar zvonurilor legate de un proces de paternitate intentat politicianului de Lara Saban, au aparut informatii conform carora pe certificatul de nastere al fetitei figureaza clar, ca tata, politicianul respectiv, deci instanta va trebui sa tina seama de acest lucru.

VIDEO PROTVPLUS.RO