Prima victima a ploilor. Un copil de 4 ani a murit dupa ce a fost luat de apele unui rau

Ultima actualizare: 28-07-2012 15:49
ploi, rau

Ploile din ultima vreme fac acum si victime. Un baietel de 4 ani si jumatate din judetul Bacau a murit in apele raului Casin, dupa ce un mal de pamant imbibat de apa s-a rupt cu el.

Copilul a cazut in apele involburate si nu a mai avut nicio sansa. Satenii l-au gasit dupa trei ore de cautari, fara viata.

Cu ochii in lacrimi, mama copilului abia mai poate sa vorbeasca. E constienta ca daca ar fi fost mai atenta poate nu s-ar fi intamplat nimic. I-a lasat pe copii in urma sa se joace si ea s-a dus sa adune lemne.

In prima faza, femeia nici nu a stiut ce s-a intamplat cu fiul ei. Sora lui, care a vazut totul, n-a avut curaj sa povesteasca. Abia peste o ora un alt copil a spus ce s-a intamplat. Atunci, toti localnicii au sarit sa-l caute pe baiatul luat de ape. Cand a zarit trupul, unul dintre oameni n-a mai asteptat pompierii. A sarit in valtoare si l-a adus la mal.

Oamenii sunt atat de saraci incat nu au bani sa-si inmormanteze copilul. Vecinii vor pune mana de la mana, ca sa-l conduca pe ultimul drum cum se cuvine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO