Ornella a dat Bamboo-ul pe Parlament, ca sa nu mai stea "la discutii in trafic". Drumul de la dansatoare in club la consilier


Ultimul update: Sambata 24 Octombrie 2015 07:01
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2015 10:18
Categorie: Stiri actuale

Din dansatoare in club, o tanara a ajuns consilier parlamentar. Un deputat social-democrat a angajat-o ca sa se ocupe de imaginea lui.

Desi recunoaste ca fata era "placuta", parlamentarul spune ca l-a dezamagit. S-a laudat pe Facebook ca nu va mai sta "la discutii" in trafic, pentru ca a primit permis de acces cu masina la Parlamentul Romaniei.

Pe contul sau de socializare, Ornella Borozan si-a postat imagini in tinute sexy si a anuntat cu mandrie ca lucreaza pe post de consilier parlamentar. A fost angajata, la biroul din Mehedinti, de deputatul PSD Marius Manolache, fin al premierului Victor Ponta.

Marius Manolache, deputat PSD: "Am stat de vorba cu ea cum sta orice parlamentar care vrea sa isi angajeze o consiliera. Mi s-a parut apta pentru job. Care-i problema?"

Parlamentarul spune ca fata l-a convins cu CV-ul cu care s-a prezentat si cu faptul ca stia sa vorbeasca doua limbi straine - engleza si spaniola. Aspectul fizic nu a contat, sustine social-democratul.

Marius Manolache, deputat PSD: "A fost placuta, nu m-am gandit la altceva in afara la o angaja."

Ornella l-a dezamagit pe deputat dupa ce, pe pagina sa de socializare, a postat o imagine cu legitimatia sa de consilier si cu ecusonul pentru accesul masinii in parcarea Parlamentului. "Si de astazi nu mai stau la discutii in trafic", a scris tanara in mesajul atasat pozei.

Marius Manolache, deputat PSD: "Legitimatia de consilier si permisul de parcare de la parlament nu este un privilegiu. din punctul meu de vedere e o onoare."

De aceea, Manolache a decis sa isi concedieze consiliera. Ornella ar fi trebuit sa se ocupe de PR-ul parlamentarului si sa faca monitorizarea presei scrise. In afara de Ornella Borozan, la biroul din Mehedinti al lui Marius Manolache mai lucreaza doi consilieri.

 

 

 


 

VIDEO PROTVPLUS.RO