Focuri de armă la locuința președintei Parlamentului Republicii Moldova. Autorul este un fost luptător din trupele speciale

Ultima actualizare: 08-11-2020 16:38
Focuri de armă la locuința președintei Parlamentului Republicii Moldova. Autorul este un fost luptător din trupele speciale
Getty

Mai multe focuri de armă au fost trase duminică în apropierea locuinței Zinaidei Greceanîi, președinta Parlamentului Republicii Moldova. Autorul a fost identificat ca fiind un fost luptător din trupele speciale, care a spus că doar se distra.

 

Polițiștii din Chișinău l-au identificat pe bărbatul care a tras duminică dimineața mai multe focuri de armă în apropierea casei Zinaidei Greceanîi, fost premier și actual președinte al Parlamentului Republicii Moldova, scrie Unimedia.

Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, fost angajat al Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”, trupele de elită ale Poliției R. Moldova.

Acesta deținea pistolul legal și a spus oamenilor legii că se întorcea de la o petrecere și a tras câteva focuri în aer pentru a se distra.

 

A tras în aer ca să se distreze

 

„Am reușit să stabilim că împușcăturile au fost efectuate de un tânăr, din arma pe care o deținea legal și care deja a fost ridicată. Acesta venea cu amicii de la o petrecere, când a decis să efectueze, vertical, câteva împușcături, fără a avea intenții să rănească pe cineva. Tânărul de 30 de ani este fost angajat al BPDS "Fulger" și se afla în calitate de pasager într-un Hyundai”, a declarat șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspctoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Polițiștii continuă investigațiile în stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO