Florin, eroul după atentatul din Londra, și-a făcut un selfie cu Klaus Iohannis

Ultima actualizare: 23-01-2019 22:20
florin morariu, klaus iohannis
Facebook.com

Florin Morariu, care a ajuns în atenția presei după atacul terorist de pe Podul din Londra, fiind supranumit „eroul cu făcăleț”, și-a făcut, miercuri, un selfie cu președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a participat la o ceremonie cu prilejul căreia Iașiul a fost declarat capitala istorică a țării.

Iohannis a declarat anul trecut că îl admiră pe românul care a avut curajul să înfrunte atacatorii de pe Podul Londrei.

„Mi-a plăcut foarte mult și recunosc că am văzut reportajele și l-am admirat. E demn de toată aprecierea. Astfel de oameni cu un curaj civic ieșit din comun sunt exemple extraordinar de frumoase și pentru tânăra generație,” a declarat șeful statului, citat de Agerpres.

În noaptea de 3 spre 4 iunie 2017, trei persoane au intrat cu o dubă în populaţie, pe o stradă din Londra, apoi au început să atace trecătorii cu cuţitul.

Florin Morariu muncea într-o brutărie în zona London Bridge, unde a avut loc atacul terorist, el povestind ulterior cum l-a lovit pe unul dintre terorişti, după ce acesta a reuşit să înjunghie o persoană. De asemenea, a adăpostit în brutărie mai multe persoane pentru a le salva.

În urma atacului, tânărul visează să scrie o carte sau să realizeze un film care "arată oamenilor cum a fost cineva înainte de atac, cum poate să-și recapete controlul după o astfel de traumă, cum reacționează ceilalți, cum este o astfel de victimă afectată de notorietate, de falsitatea unora sau atins de bunătatea celorlalți ".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO