Fiul temutului interlop Corduneanu arestat după ce a fost prins cu heroină în chiloți


Ultimul update: Miercuri 20 Noiembrie 2019 18:24
Data publicarii: Miercuri 20 Noiembrie 2019 18:21
Categorie: Stiri actuale
clanul corduneanu

Fiul liderului clanului Corduneanu a fost arestat în Vaslui, după ce polițiștii au descoperit că transporta droguri în chiloți. Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile.

Alex Corduneanu, de 30 de ani, este acuzat de trafic de droguri de mare risc. Fiului liderului interlop și alți doi bărbați au fost prinși în Vaslui, în timp ce se îndreptau spre Iași, scrie Ziarul de Iași. În mașina celor trei s-au descoperit o râşniţă şi fragmente de marijuana, din acest motiv la faţa locului fiind chemaţi poliţiştii de la Antidrog.

Asupra lui Alex Corduneanu, mai exact în lenejeria intimă a acestuia s-au găsit 30 de grame de heroină, despre care bărbatul a susținut că este pentru consum propriu.

Oamenii legii au obținut acces la convorbirile telefonice ale bărbatului și au descoperit că Corduneanu vindea droguri “unui grup restrâns de prieteni”.

„Un element care conduce la idea că heroina era destinată şi comercializării sau oferirii cu titlu gratuit este dat de cantitatea mare de heroină, din care putea fi confecţionate un număr de 1.300 de doze de 0,03 grame/doză. De precizat că, din cazuistica înregistrată la nivelul DIICOT – ST Iaşi, traficanţii de heroină comercializează acest tip de drog în bile (buste) cu 100 de lei busta. De asemenea, se impune precizarea că în cursul anului 2019 organele de urmărire penală au reţinut mai mulţi traficanţi de heroină din municipiul Iaşi, astfel încât inculpatul Corduneanu Alex a găsit momentul oportun pentru a se impune pe piaţa neagră a heroinei”, au precizat procurorii DIICOT Iaşi, potrivit sursei citate.

De asemenea, anchetatorii mai susţin că Alex Corduneanu ar fi cumpărat heroina cu 4.500 de lei şi ar fi urmat să obţină un profit de peste 100.000 de lei dacă ar fi reuşit să o vândă.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO