Andrei Lazar, baiatul unei judecatoare din Craiova, a fost dus miercuri in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva. Dar in final, in urma cu putin timp, s-a dispus masura controlului judiciar.

Tanarul e suspectat ca ar fi injunghiat un barbat in timpul unui concert. Scenele s-au petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, iar atacatorul a fugit de la fata locului. Fiul magistratului a fost implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri.

Andrei Lazar este cunoscut de politistii din Craiova pentru trecutul sau marcat de violente. Acum a recidivat: in weekendul trecut, s-a batut, in timpul unui concert organizat la Casa Studentilor, cu un barbat in varsta de 34 de ani.

Cei doi se cunosteau, spun surse din ancheta. La scurt timp, cel indicat de martori ca fiind fiul judecatoarei, l-ar fi injunghiat pe celalalt dupa care a fugit. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din club.

In cele din urma politistii l-au retinut agresor pentru 24 de ore.

Alin Apostol, purtator de cuvant IPJ Dolj: "Acesta a fost gasit intr-un local din Tg Jiu in colaborare cu colegii nostri din Gorj."

Ionut Dumitrache, director Casa Studentilor Craiova: "Inteleg ca a fost o altercatie si unul dintre cei doi participanti la altercatie a folosit un obiect contondent si a fost cineva injunghiat."

Ranitul nu a depus deocamdata plangere.

Bogdan Fanuta, manager Spitalul Clinic de Urgenta Craiova: "Starea pacientului este buna, intr-o zi, doua, il vom externa."

Fiul judecatoarei din Craiova a fost implicat si in alte scandaluri de-a lungul timpului. In 2007, a taiat cu sabia un barbat la ambele maini. Un an mai tarziu, a lovit un sofer intr-o benzinarie.

Tot el a participat la un scandal chiar in fata Curtii de Apel Craiova. Atunci, doua grupari de interlopi s-au atacat cu sabii, bate, topoare si pistoale. Mai multe persoane, printre care si baiatul magistratului, au ajuns la spital. Peste 100 de politisti si jandarmi au fost nevoiti sa intervina.

Tot in 2008, Andrei Lazar s-a batut intr-un bar. Anul trecut a primit o condamndare, cu suspendare, de un an si doua luni de inchisoare pentru ultraj. Acum, in acest ultim caz, politistii au deschis un dosar penal pentru port si obiecte de obiecte periculoase, precum si tulburarea ordinii si linistii publice.