Fiica unui preot din Prahova, condamnată pentru că a încercat să își ucidă cea mai bună prietenă. Pregătise un întreg arsenal

Dată publicare: 05-04-2021 12:59
Dată actualizare: 05-04-2021 14:04


Fiica unui preot din Prahova a fost condamnată la 7 ani şi 6 luni de închisoare, pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi atacat, în mod premeditat, cea mai bună prietenă.

Totul s-a petrecut în primăvara anului 2019, pe când agresoarea avea doar 18 ani şi era elevă la unul dintre cele mai bune licee din Ploieşti.

Tribunalul Prahova a stabilit că inculpata trebuie să plătească victimei şi daune morale şi materiale în valoare de 80.000 de lei.

Totodată, instanța a decis să confişte armele folosite la atac: un spray lacrimogen, un ciocan şi un cuţit, mai mulţi saci menajeri, dar şi o bâtă de baseball. Acest întreg arsenal ar fi fost pregătit de fata supărată că prietena ei, cu un an mai mare decât ea, o vorbea de rău în fața cunoscuţilor.

Inculpata ar fi ademenit-o într-o cameră pe victimă, ar fi început cu o serie de reproşuri, apoi a trecut la lovituri.

Ţipetele victimei au alertat vecinii, care au sunat imediat la 112, iar agresoarea a fost reţinută. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă.

Tags: fiica, preot,


VIDEO PROTVPLUS.RO