Studentă moartă în urma unui accident provocat de un tânăr. Șoferul urcase drogat la volan

Ultima actualizare: 25-01-2019 13:04

O studentă de 20 de ani din Suceava a murit în Cluj, într-un grav accident rutier. Şoferul maşinii în care se afla tânără, un băiat de 19 ani, a depăşit pe linie continuă, a pierdut controlul și a ajuns într-un stâlp.

Tânărul a supravieţuit, dar are un picior amputat.  În urma impactului, maşina, care era a tinerei decedate, a fost făcută praf.

Cei doi ar fi ieşit la o plimbare cu maşina, la ora trei dimineața. La ieşirea din localitatea Floreşti, din cauza vitezei excesive, tânărul s-a izbit cu putere de un stâlp de pe marginea drumului.

Studenta şi-a pierdut viaţa pe loc, iar el a supravieţuit. 

Fata provenea dintr-o familie înstărită din Suceava şi visa să ajungă economist. Era pasionată de make-up şi se pare că l-a cunoscut pe tânăr la o sală de sport din oraş.

"Azi noapte (duminică spre luni -n.r.), în jurul orei 03.00, un conducător auto, în vârstă de 19 ani, din Floreşti, a condus un autovehicul dinspre Gilău spre Cluj-Napoca, a efectuat o manevră de depăşire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă şi a ieşit în decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea DN1", informează IPJ.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO