Femeia din Timişoara care şi-a ucis fiica de 4 ani, expertizată psihiatric la Bucureşti

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
educatoare, timisoara, crima, fetita, ucisa,

Oana Neţ, femeia de 38 de ani, din Timişoara care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani, a fost transferată la Bucureşti pentru o expertiză psihiatrică.

Potrivit procurorilor din Timişoara, Oana Neţ, care şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani, în urmă cu două săptămâni, a fost transferată, luni, la Bucureşti, sub escortă, conform news.ro.

Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, care va fi făcută de către specialiştii Institutului de Medicină Legală ”Mina Minovici” din Bucureşti. Aceştia vor stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a ucis copilul.

Oana Neţ a fost dusă la Penitenciarul Jilava, iar după ce va fi supusă expertizei psihiatrice va fi readusă în arestul Poliţiei Timiş.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Oana Neţ, care este educatoare, şi-a înecat fiica de patru ani în cada de la baie, apoi a încercat să se sinucidă inghitind erbicid. În 15 martie, femeia a fost arestată pentru 30 de zile de către judecătorii Tribunalului Timiş, fiind cercetată pentru violenţă în familie (omor asupra unui membru de familie).

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO