Femeia din Bistrita disparuta dupa ce a aflat diagnosticul fetitei sale, de negasit. Apropiatii se tem ca si-a luat viata

Ultima actualizare: 15-01-2015 00:15
femeie bistrita

Politistii au extins cautarile femeii de 38 de ani care a disparut vineri de la spitalul de copii din Cluj. Acolo este internata fetita ei de 12 ani, bolnava de leucemie in forma avansata.

Femeia a fost profund afectata cand a aflat diagnosticul, iar apropiatii se tem ca si-a pus capat zilelor. Anchetatorii au cautat-o in zona raului Somes, insa fara rezultat.

Lacramioara Elena Dobrican era devastata de durere dupa ce a descoperit, la inceputul lunii decembrie, ca fetita ei de 12 ani, singurul copil, sufera de forma galopanta de leucemie.

In urma cu o saptamana, copila, internata la Clinica de Oncologie Pediatrica din Cluj a intrat in coma, dupa ce a facut septicemie. Dupa doua zile, copila si-a revenit, insa femeia disparuse deja.

Duminica, politistii au cautat-o in gara si in autogari, sperand ca, poate, a plecat in alta localitate ca sa-si puna gandurile in ordine.

Cautarile au fost reluate, luni, in zona raului Somes, unde se banuieste ca femeia si-ar fi luat zilele. 50 de politisti si jandarmi au verificat albia si malurile in cautarea unor indicii care sa-i ajute la lamurirea misterului.

Cu fotografia mamei in mana, politistii au umblat si pe strazile din jurul spitalului, sperand ca cineva le va da vreun indiciu despre locul unde s-ar putea afla.

Fratele femeii se roaga sa fie in viata si o implora sa se intoarca la copilul care are atata nevoie de ea.

"O rugam din suflet sa revina ca fetita da semne de imbunatatire si o rugam sa se intoarca. Lacri, hai inapoi!", a spus Aurel Dobrican, fratele femeii.

In momentul in care a disparut, femeia de 38 de ani era imbracata cu o geaca de fas de culoare neagra, pantaloni de culoare neagra cu dungi rosii si pantofi sport de culoare alba. Oricine poate furniza vreo informatie despre ea este rugat sa sune la 112.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO