Fată de 12 ani, la spital, după ce a fost înjunghiată de tată. Mama fetei: ”Soţul meu este un om bun”

27-11-2017 12:39


Întâmplare şocantă în Arad. O copilă de numai 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost ranită cu un cuţit, chiar de tatăl ei. Rudele au sărit să îl potolească pe individ, până au ajuns acolo medicii şi poliţiştii.

Mama fetiţei a povestit că tatăl s-a dezlanuit atunci când copilă i-a spus să nu mai pună lemne pe foc, pentru că era deja cald în încăpere.

Bărbatul era băut şi a reacţionat extrem de violent! A luat un cuţit şi s-a năpustit asupra fiicei. Fata a încercat să se apere cu mâinile şi în acel moment a fost rănită. Toate acestea s-au petrecut sub ochii mamei şi ai surorii mai mici. Bărbatul violent este anchetat acum de poliţişti, în libertate.

O altă ancheta a fost deschisă şi la Protecţia Copilului. Asistenţii vor stabili dacă cele două fete pot rămâne în continuare în familie.

Mama fetei a fost cea care a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor. O ambulanţa şi un echipaj de poliţie au fost trimise la adresa indicată.

Vecina: "Aşa ceva e îngrozitor, nu se admite aşa ceva, nu se poate aşa ceva, dar la băutura nu se mai controlează".

Medicii de la ambulanţă, sosiţi la faţa locului, i-au acordat fetei primele îngrijiri.

Între timp, poliţiştii l-au luat la întrebări pe tatăl violent.

Fata este internată acum la Secţia de chirurgie infantilă. Tatălui i se aduc acuzaţii de violenţă în familie şi i s-a întocmit un dosar penal.

VIDEO PROTVPLUS.RO