Dorel in actiune. A provocat o explozie la un liceu din Tg. Jiu: "Asa sunt eu de obicei, parlit"

Dată publicare: 16-12-2011 07:24
Dată actualizare: 11-09-2012 05:19


Zeci de elevi din Targu Jiu au crezut ca vad iadul inaintea ochilor, cand cantina liceului aproape a sarit in aer. Un muncitor de la gaze a provocat o explozie in timp ce incerca sa taie o teava inca negolita.

Copiii au fost imediat evacuati si dusi intr-un loc sigur, la sute de metri distanta. Ei sunt si singurii castigati din toata afacerea: s-au ales cu un supliment de vacanta.

Cei 80 de copii aflati in cantina, abia asezati la masa, au fost scosi in siguranta din incapere.

Nu degeaba e faimos "Dorel": s-a ales cu capul parlit bine. Chiar daca nu o recunoste, neglijenta l-a adus aici. Ar fi trebuit sa astepte ca teava de gaz sa se goleasca inainte sa incerce sa o taie cu flexul.

R: Nu ati scos gazele?Ati luat foc? V-ati ars?

Muncitor: Nu!

R: Pai sunteti parlit...

Muncitor: Asa sunt eu de obicei.

Boacana are urmari si mai grave decat sperietura pe care au tras-o elevii si supraveghetorii lor: reteaua de gaze a devenit nefunctionala in urma exploziei si, astfel, tot liceul a ramas fara caldura.

Inclusiv internatul in care erau cazati aproape 90 de elevi s-a racit instantaneu, asa ca toti copiii au intrat in weekend mai devreme.

Conducerea a decis sa-i trimita acasa, pana cand problema caldurii va fi rezolvata. Distribuitorului de gaze i se cere acum sa remedieze cat mai repede defectiunea cauzata de muncitorii neatenti.


VIDEO PROTVPLUS.RO