Explicatia lui Traian Basescu pentru calul, ursul si vaca din curtea noii sale vile din Primaverii

15-06-2015 19:02


Traian Basescu se muta cu un cal, un urs si o vaca in vila din Primaverii, in care a locuit si familia fostului premier, Petre Roman, si care i-a fost repartizata acum fostului presedinte.

In curtea vilei din strada Gogol au rasarit peste noapte doua animale: un cal si un urs. Primul, in marime naturala, pare adevarat de la departare. Este o piesa pe care Traian Basescu o are din 2006.

Armasarul apare si in fotografiile facute cand printisorul Carol Ferdinand, pe atunci de un an si 4 luni, si-a vizitat nasii. Baietelul a fost pozat calare pe calul cu pricina, in interiorul vilei lac 1, unde locuia presedintele Romaniei.

Carol Ferdinand a primit atunci cadou de la nasii lui un calut, unul mai mic, potrivit varstei. Al doilea animal din curtea vilei fostului presedinte Basescu este un urs din lemn. Statueta l-a urmat in noua resedinta.

Fostul presedinte ne-a marturisit ca mai are si o vaca, una dintre cele care au colorat capitala in 2005, in cadrul unui proiect international de ajutorare a persoanelor cu deficiente mentale. Vacile, amplasate in toata Capitala, au fost pictate. La final, au fost scoase la licitatie iar banii au ajuns la o organizatie umanitara.

Traian Basescu ne-a mai declarat ca va aduce in curtea vilei de pe strada Gogol si 4 caini. Vii.

VIDEO PROTVPLUS.RO