Se implinesc 6 luni de la prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol. "Inca il cred in delegatie, astept sa vina"

Ultima actualizare: 18-06-2015 07:07

Au curs lacrimi amare, luni, pe malul lacului Siutghiol din Mamaia, unde in urma cu 6 luni se prabusea un elicopter SMURD cu patru membri ai echipajului la bord.

Inca secatuiti de durere, apropiatii celor patru salvatori care au murit inecati in dupa amiaza zilei de 15 decembrie s-au strans la locul tragediei cu flori si lumanari. Ancheta nu a fost finalizata nici pana acum.

La ora 4 si 16 minute, acum 6 luni, un apel la 112 anunta ca un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol. Luni, cu sute de flori, coroane si lumanari, rudele, colegii si apropiatii au vrut sa spuna o rugaciune pentru Ginel, Petre, Laura si Gabriela, pilotii, doctorita si asistenta care se aflau la bord si nu au fost salvati.

Mihaela Leu, colega: “Absolut fiecare zi din aceste 6 luni este o durere pentru noi”

Cristian, iubitul asistentei Gabriela Harton, insarcinata in momentul tragediei, a imprastiat in locul in care s-a prabusit elicopterul, sute de petale de flori, iar un deltaplan a survolat locul tragediei. Din trei caiace, colegii celor patru salvatori au aruncat in apa coroane de flori in forma de cruce.

Cu sufletele sfasaiate de durere, parintii copilotului asteapta un raport oficial, ca sa afle ce s-a intamplat in acea dupa amiaza.

Mircea Cracanel, tatal copilotului: “Greu, nimanui nu i-ar conveni sa ii moara copilul la 42 de ani, mai bine ne lua pe noi.”

Maria Cracanel. mama copilotului: “E rau, eu inca il cred in delegatie, astept sa vina”

Elicopterul SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol, la doar 500 de metri de mal. Desi doi dintre membrii echipajului erau in viata dupa ce aparatul de zbor a atins apa si chiar au strigat dupa ajutor, autoritatile au intervenit foarte tarziu si niciunul nu a mai putut fi salvat.

Au trecut sase luni, insa ancheta procurorilor nu a venit cu un raspuns pentru familiile indurerate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO