Eleva din Dambovita careia i s-a anulat lucrarea la Istorie sustine ca a avut banca zgariata. O comisie va ancheta cazul

Ultimul update: Luni 10 Iulie 2017 07:49
Data publicarii: Vineri 07 Iulie 2017 10:42
Categorie: Actualitate
Ana Maria Ionita

Tanara din Dambovita careia i-a fost anulata lucrarea la Istorie spune ca avea banca zgariata si a pus ciorna sub foaie.

Tanara din orasul Titu, judetul Dambovita, careia i-a fost anulata lucrarea la Istorie pe motiv ca doua pagini ale lucrarii aveau scrisuri diferite spune ca erau zgarieturi pe banca, iar la un moment dat a pus ciorna sub foaie. La randul sau, absolventul din Moreni aflat in aceeasi situatie sustine ca in a doua parte a lucrarii s-a grabit, pentru ca nu mai avea timp, si a scris mai inclinat.

Ana Maria Ionita, absolventa a unui liceu din orasul Titu si a carei lucrare la Istorie a fost anulata pe motiv ca doua pagini ale tezei aveau scrisuri diferite, spune ca vrea sa dea admitere la Academia de Studii Economice, dar ca acum ii este teama ca va pierde aceasta sansa.

Ea a declarat ca erau zgarieturi pe banca in care a stat in timpul examenului, iar la un moment dat a pus ciorna sub lucrare, acesta putand fi un motiv pentru care scrisurile sunt diferite.

La randul sau, Mihai Toma, care a terminat un liceu din Moreni, afirma ca vrea sa incerce sa intre la Academia de Politie, daca va fi rezolvata situatia cu lucrarea sustinuta la proba de Istorie.

Un adolescent a fost inmormantat alaturi de tatal sau in ziua in care s-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Ce nota primise

Tanarul sustine ca spre finalul examenului, cand a constatat ca mai are de facut un eseu, s-a grabit, iar scrisul a fost putin inclinat.

El a precizat ca, daca va rata examenul de admitere la facultate, ia in calcul posibilitatea sa dea in judecata comisia care l-a descalificat.

Corpul de control al ministrului Educatiei merge, vineri, intr-un centru de evaluare la bacalaureat pentru a verifica situatia.

"Maine dimineata la prima ora Corpul de control va fi in centrul de evaluare unde a fost anulata lucrarea unei eleve. Vom vedea care este situatia si vom face publice rezultatele", declara, joi, pentru News.ro ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Eleva a obtinut calificative de utilizator experimentat la Limba romana si Informatica, 7,75 la proba scrisa de la Limba Romana, pentru care urma sa faca contestatie, si 9,5 la Geografie.

Ana Maria Ionita Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: News.ro

A terminat liceul cu 9,87, dar a avut parte de un soc cand s-a uitat pe notele de la BAC

A terminat liceul cu 9,87, dar a avut parte de un soc cand s-a uitat pe notele de la BAC

Un adolescent a fost inmormantat alaturi de tatal sau in ziua in care s-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Ce nota primise

Un adolescent a fost inmormantat alaturi de tatal sau in ziua in care s-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Ce nota primise

Planurile elevilor cu media 10 la BAC 2017.

Planurile elevilor cu media 10 la BAC 2017. "De mica am spus ca plec. Mama spune ca mai bine plange de dor decat de mila"

Rezultate BAC 2017. Reactiile elevilor cand au vazut notele:

Rezultate BAC 2017. Reactiile elevilor cand au vazut notele: "Am vrut sa fac contestatie, dar nu am chef. Ies in oras acum"

Prinsi dupa ce au fugit de la Sapoca

Doi pacienți considerați periculoși, prinși de Poliție după ce au fugit de la Săpoca. Ei erau supravegheați de un infirmier

Anchetă deschisă de autorități, în cazul cisternei cu 31.000 de litri de motorină care a ajuns într-un pârâu

Protest al sindicatelor din Poliţie şi penitenciare. "Ni s-au furat un milion de ore"

Ora de vară 2018. Cum se schimbă ora în România, în noaptea de sâmbătă spre duminică

Polițiștii buzoieni, în alertă, după ce 2 pacienți au dispărut de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca

Spectacol al mării, pe faleza din Constanța. Valurile au atins 3-4 metri. VIDEO

Cisterna cazuta de pe pod

O cisternă cu 30.000 de litri de motorină a căzut de pe un pod, în Mureș

Demisia lui Valentin Riciu a durat 2 luni. Se întoarce consilier în MAI

Transportul în Capitală după ninsoare: călători înghețați în stații sau șoferi blocați în nămeți

Firea îl avertizează pe primarul sectorului 5: ”Fiecare va răspunde în fața legii”

Accidente în lanț din cauza valului polar. Un șofer a rupt un stâlp și s-a electrocutat

Vestul țării, îngropat sub zăpadă: copiii s-au bucurat, în timp ce șoferii s-au enervat