Controlorii RATB vor verifica de azi cartelele la urcarea in mijlocul de transport. Zonele si orele vizate

Ultima actualizare: 10-07-2017 07:49
RATB
Inquam

Echipe de control ale RATB vor verifica, incepand de vineri, la urcarea in mijloacele de transport in comun, daca pasagerii au titluri de calatorie valabile. Verificarile vor fi facute la orele de varf, in statiile cu flux mare de calatori.

"Pentru a veni in sprijinul calatorilor si pentru a creste gradul de constientizare asupra necesitatii achitarii calatoriei, incepand de vineri, 7 iulie 2017, Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a initiat un proiect-pilot privind schimbarea partiala a procedurii de control, in sens preventiv", anunta RATB.

Conform regiei, in orele de varf, in intervalele 6.00-9.00 si 17-19, echipe de control vor fi prezente in statiile RATB cu flux major de calatori si vor verifica la urcarea in vehicule existenta titlurilor de calatorie. De asemenea, ii vor indruma catre centrele de vanzare pe cei care nu detin titluri valabile.

In afara acestui interval orar, activitatea de control se va desfasura normal.

La sfarsitul lunii iulie, dupa incheierea proiectului pilot vor fi facute evaluari pentru a stabili masurile care urmeaza a fi luate in continuare, precizeaza RATB.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO