Elevul de 18 ani înjunghiat în curtea liceului sărise in ajutorul fratelui său mai mic

Ultima actualizare: 21-01-2019 17:36

Întâmplare dramatică în faţa unui liceu din judeţul Vaslui. Un elev de 18 ani a fost bătut şi înjunghiat într-un picior de către un băiat cu un an mai mic, venit din afara şcolii.

Victima sărise să-şi apare fratele, cu care agresorul şi un prieten de-al său tocmai se certaseră. În timp ce elevul rănit a fost dus de urgenţă la spital, adolescentul violent a fugit şi este căutat  de poliţişti.

Conflictul a avut loc în fata Liceului Tehnologic din comună Puiești, în drum. Într-o pauză, elevul de 18 ani a aflat că fratele său mai mic, de 16 ani, are probleme cu alţi doi tineri.

S-a dus glonţ la aceştia şi le-a cerut să îi lase fratele în pace. A fost însă luat la bătaie de către adolescentul de 17 ani, care l-a şi înjunghiat.

Rănitul a primit îngrijiri la dispensarul din sat până la sosirea celor de la ambulanţă. A fost transportat apoi la Spitalul din Bârlad, cu răni la genunchi şi la cap.

Atât agresorul, cât şi prietenul său au fugit după atac. Poliţiştii îi caută acum pe amândoi.

Băiatul de 17 ani căutat de poliţişti a fost elev al aceluiaşi liceu, până în clasa a IX-a, când a abandonat şcoală.

Elevul rănit şi fratele sau n-au mai fost implicaţi până acum în vreun scandal similar, iar profesorii spun că amândoi au rezultate bune la învăţătură.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO