Elev cu un cuțit, ridicat de jandarmi din curtea Liceului Tehnologic Dacia din Pitești. Acum trei zile a fost prinsă o fată

Ultima actualizare: 13-10-2020 10:32
cutite liceu arges
Jandarmeria Română

Un elev de 15 ani cu un cuțit au prins jandarmii în curtea Liceului Tehnologic Dacia din Pitești. În urmă cu trei zile, o fată a fost depistat cu două cuțite și un box în același liceu.

Jandarmii au ajuns luni la fața locului după un apel de urgență primit de la liceu, după ce mai multe persoane intraseră acolo și făceau gălăgie.

„Jandarmii au identificat trei tineri care, la vederea oamenilor legii au încercat să părăsească zona. Aceştia au legitimat tinerii şi i-au supus unui control corporal sumar. În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuţit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Argeş, potrivit news.ro.

Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de obiecte interzise, cercetările fiind preluate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie, au mai precizat jandarmii.

La sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii au găsit asupra unei adolescente de 16 ani aflată în curtea unităţii de învăţământ respective, două cuţite şi un pumnal. Fata nu era elevă la Liceul Tehnologic și era însoțită de doi băieți.

„Având în vedere că săptămâna trecută a fost depistată aceeaşi faptă tot la această instituţie de învăţământ, conducerea Jandarmeriei Argeş a dispus ca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese şi staţionări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariţia altor situaţii de acest tip", au adăugat reprezentanții Jandarmeriei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO