Dwayne Johnson, infectat cu coronavirus. Legendarul actor a povestit prin ce a trecut el și familia sa

Ultima actualizare: 03-09-2020 09:27
dwaine johnson
Getty

Dwayne Johnson este infectat cu coronavirus. Legendarul actor care a jucat în multe filme de acțiune a dezvăluit recent că atât el cât și familia sa au fost infectați cu COVID-19, virusul care a îngrozit planeta.

Testele au fost pozitive pentru Dwayne Johnson, soția și cei trei copii ai cuplului. Actorul, care este cunoscut și pentru participarea sa la meciuri de wrestling, a dat vestea într-un videclip pe care l-a publicat pe pagina sa de Instagram, spunându-le fanilor că și-ar fi dorit să se infecteze numai el, iar ceilalți membri ai familiei să scape.

În vârstă de 48 de ani, Dwayne Johnson a spus că lupta cu cornavirusul este „foarte diferită” de momentele cînd „mânca bătaie” la competițiile de wrestling, relatează publicația Daily Star.

Chiar dacă nu a fost un lucru bun pentru el, Dwayne a spus că s-a simțit recunoscător să vadă și partea plină a paharului, „simțindu-se puternic”.

Într-un video pe care l-a filmat acasă. Dwayne „Stânca - The Rock” Johnson a spus următoarele: „Vreau să vă vorbesc despre lucrurile prin care am trecut din ultimii doi ani și jumătate până acum trei săptămâni. Iată care sunt noutățile: soția mea Lauren, eu, precum și cele două fetițe ale mele, cu toții am fost testați pozitiv la coronavirus și vă pot spune că acesta a fost unul dintre cele mai provocatoare și dificile situații pe care am fost nevoit să le îndur, atât ca individ cât și alături de familia mea. Și am trecut până acum prin destule” le-a spus Dwaine Johnson fanilor.

„Am fost rănit, am mâncat bătaie, am avut de-a face cu fel și fel de provocări, dar să fi infectat cu cornavirus este mult diferită de răni deschise, ori alte situații precum să fi dat afară din casă ori să ajungi falit” a mai spus actorul, menționând că a trecut prin toate aceste situații în viață.

Însă, prioritatea numărul unu a sa este „să-și protejeze întotdeauna” familia, copiii și cei dragi. "Mi-aș dori să fi fost doar eu cel infectat, dar nu a fost să fie. A fost întreaga mea familie, și a fost o adevărată lovitură pentru mine", a mai spus el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO