După o criză de furie, o femeie din Neamț și-a dat foc la casă

Ultima actualizare: 14-05-2020 17:39

O femeie de 47 de ani din județul Neamț este cercetată de polițiști, deoarece, într-o criză de furie, ar fi incendiat casa în care locuia împreună cu soțul ei, fiica lor și o nepoata.

În ciuda intervenției pompierilor și a vecinilor, locuința s-a făcut scrum, iar familia a rămas sub cerul liber. Femeia a fost internată, în final, într-un spital pentru boli psihice din Iași.

Femeia era singură acasă, când vecinii au văzut fumul gros care ieșea de sub acoperișul locuinței. Au sărit cu mic-cu mare, însă vălvătaia s-a extins rapid și în numai câteva minute, nu mai era nimic de salvat.

Localnic între resturile casei: ”A pus foc la casa mare acolo prima dată ieșea fum apoi la bucătărie. Se cunoaște cum a ars da aici nu a apucat să se extindă focul”.

Soțul suspectei nu știe ce anume a provocat criza de furie a femeii.

Stejărel Panaite - proprietarul casei: ”M-a anunțat că iese fum și când am ajuns acasă era deja ars și nu am putut intra înăuntru. A ars tot. Reporter: Cineva v-a făcut rău? Soția. Pe fondul unei crize de nervi, nu știu ce s-a întâmplat că nu a mai avut așa ceva, până acum a dat foc la casă”.

Cei doi soți sunt în divorț și vecinii spun că, imediat după ce a dat foc, femeia ar fi regretat că a lăsat familia pe drumuri.

Irina Popa - ISU Neamț: ”A ars locuința pe 60 de metri pătrați cu bunurile din interior și acoperișul anexei. În incendiu au ars și documentele proprietarilor. Pompierii au stabilit ca și cauză acțiunea intenționată”.

În timp ce femeia este la Iași pentru o expertiză psihiatrică, bărbatul împreună cu fiica lui și nepoata dorm sub cerul liber.

Constantin Fulea – vecin: ”Nu are nicio sursă de venit 0 lei. Nu lucrează nimeni. Ea e în spital și niciun leu nu au, și trebuie ajutați”.

Georgiana Moşu - IPJ Neamț: ”S-a întocmit dosar penal pentru distrugere și cercetările continuă sub supravegherea parchetului de pe lângă judecătoria Tg Neamț”.

Vecinii spun că vor încerca să ajute familia cum vor putea, ca să-și ridice un adăpost.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!