După mai bine de un an, Elena Udrea a revenit în România împreună cu mama ei și fetița

Ultima actualizare: 08-07-2019 17:49

După mai bine de un an în care a stat departe din România, Elena Udrea a revenit în țară împreună cu mama ei și fetița.

Fostul ministru al Turismului a fost fotografiat în avion de alți pasageri români care au călătorit din Costa Rica și au făcut escală în Frankfurt. Acum, Elena Udrea se bucură de libertate în casa din Corbeanca, a iubitului ei, Adrian Alexandrov.

Până acum, Elena Udrea nu a putut fi văzută în preajma casei, ci doar iubitul ei, Adrian Alexandrov, care o ținea în brațe pe fiica lor.

Se pare că Elena Udrea respiră aer curat de libertate în România, după ce în octombrie anul trecut a fost reținută prin Interpol de către autoritățile din Costa Rica.

Fostul ministru al Turismului a fost condamnat într-un dosar de corupție privind organizarea galei Bute. Cu toate acestea, cererea respectivă de extrădare din Costa Rica nu s-a mai finalizat, după ce premierul Viorica Dăncilă a sesizat Curtea Constituțională privind constituirea completului de 5 judecători la ÎCCJ.

Astfel, CCR a admis această sesizare de neconstituționalitate, iar mai multe dosare, inclusiv cel al Elenei Udrea, ar trebui să fie rejudecate.

Acum, Udrea a fost eliberată de autoritățile din Costa Rica și a ajuns în România alături de fiica sa și de iubitul ei. Surse apropiate familiei au spus că aceștia vor să organizeze botezul Mariei în România, iar Elena Udrea ar dori să se apere personal în fața judecătorilor în dosarul în care este cercetată.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO