Doua persoane au fost ranite dupa ce o masina a spulberat o caruta, pe DN19 Satu Mare - Baia Mare

11-03-2015 07:47


Doi oameni au fost raniti, marti noaptea, intr-un accident grav petrecut pe DN19 Satu Mare - Baia Mare. O masina a spulberat o caruta, s-a rotit de cateva ori pe sosea, apoi s-a oprit intr-un sant.

Atelajul nu era semnalizat si nu avea ce sa caute pe un drum national, spun politistii.

Si soferul, si femeia care conducea caruta au ajuns la spital.

Pasagerul din caruta povesteste ca bolidul venea cu viteza, nu a observat atelajul si l-a lovit in plin. In urma impactului, autoturismul a prins sub roti un grilaj si, dupa ce s-a invartit de cateva ori pe sosea, a ajuns intr-un sant.

"Am tinut lanterna in spate si cand s-a bagat in noi dintr-o data, am sarit la cal, am impins calul de gura si m-a lovit in spate la genunchi. A venit cu o viteza de, Doamne fereste ce viteza a avut si-apoi politia zice ca noi suntem de vina ca umblam cu caruta pe drum. Da pai unde sa umblam? Nu este nici un drum lateral nimic", a povestit Florin But, pasager in atelaj.

Tanarul era insotit de soacra sa, o femeie de 42 de ani, care conducea caruta. Dupa impact, aceasta a fost aruncata la cativa metri de atelaj si s-a ales cu rani la ambele picioare.

"Au sarit acolo cu masina, unde se vede masina la 500 de metri", a mai spus pasagerul.

Si femeia, si soferul autoturismului, in varsta de 41 de ani, au fost transportati la spital.

Intre timp, politistii au strans date pentru a lamuri din ce cauza s-a produs accidentul.

Agent sef principal Vasile Vaida, de la Politia Rutiera Satu Mare: "Conducatorul autotrismului BMW pe fondul conducerii imprudente a intrat in coliziune cu un vehicul cu tractiune animala care nu era iluminat corespunzator."

Pret de cateva ore, din cauza accidentului, in zona, s-a circulat pe un sigur sens.

VIDEO PROTVPLUS.RO