Dosar penal pentru un bărbat care a părăsit carantina instituţionalizată ca să-şi cumpere ţigări

Ultima actualizare: 29-03-2020 14:16
Dosar penal pentru un bărbat care a părăsit carantina instituţionalizată ca să-şi cumpere ţigări
StirilePROTV

Poliţiştii suceveni au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi distrugere unui bărbat care nu a respectat măsura carantinării pentru că a vrut să-şi cumpere ţigări.

 

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuț Epureanu, a precizat că, sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi de echipajul de jandarmi ce asigură paza unui centru de carantină despre faptul că un bărbat în vârstă de 29 de ani, aflat în carantină instituţionalizată, a ieşit din centru cu intenţia de a merge să-şi cumpere ţigări.

Fiind observat la timp, echipajul de jandarmi a intervenit imediat şi l-a introdus în camera de izolare, fără ca bărbatul să interacţioneze cu alte persoane.

Faţă de bărbatul de 29 de ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor, dar şi distrugere, pentru că acesta a distrus uşa din termopan a locului în care se află în carantină instituţionalizată.

Totodată, poliţiştii din Rădăuţi au aplicat o amendă contravenţională, în valoare de 2.000 de lei, unui bărbat care a tulburat liniştea şi ordinea publică.

Voia să se distreze

Sursa citată a precizat că poliţiştii sesizaţi că, pe str. 1 Mai din localitate, este tulburată liniştea publică prin muzică la volum ridicat şi gălăgie, s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că, în curtea comună interioară în care se află mai multe imobile, mai multe persoane ascultau muzică la un volum ridicat, printr-o boxă conectată la un telefon mobil.

A fost identificat doar un localnic în vârstă de 38 de ani, aflat în stare de ebrietate, care a devenit recalcitrant şi agresiv verbal, declarând că doreşte să se distreze şi fiind amendat pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO