Dorin Cioaba si-a inregistrat partidul de Ziua Internationala a Romilor. A venit cu ALAI la tribunal

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02

Imagini inedite in fata Tribunalului Bucuresti. Autointitulatul rege international al tiganilor, Dorin Cioaba, a venit insotit de un intreg alai sa depuna o cerere de inregistrare a noului sau partid: Alianta Democrata a Romilor.

Cioaba a anuntat ca-si doreste o alianta cu alte partide si ar fi primit un acord verbal din partea partidului miscarea populara. Nu intamplator a hotarat sa vina sa-si inregistreze formatiunea chiar de Ziua Internationala a Romilor. Evenimentul a fost marcat, cu muzica tiganeasca, si dansuri, chiar in fata institutiei. De teama unor incidente, jandarmeria a trimis si doi negociatori. Cioaba a fost condus la Tribunal de un amplu alai din care au facut parte si liderii judeteni care l-au ajutat cu stransul semnaturilor. Partidul Alianta Democrata a Romilor va avea drept simbol electoral roata din lemn.

"Astazi, cu ocazia zilei internationale a romilor, ne-am gandit sa ne inregistram propriul nostru partid, sa fim mai bine reprezentati si sa candidam apoi la alegeri europarlamentare" a spus Dorin Cioaba.

Desi abia a depus actele pentru validare, Cioaba sustine ca a pregatit deja si o alianta cu partidul Miscarea Populara.

Dorin Cioaba: "Am primit un accept verbal, asteptam la viitoarele alegeri noi le-am spus ca le dam voturile noastre, iar ei sa ne dea 5 locuri de deputati pe listele comune pe care le vom avea cu ei."

Intelegerea conform careia romii doresc si un post de vicepremier a fost confirmata de Elena Udea. Bineinteles ca asemenea reusite au fost un bun prilej de joc si voie buna si, de ce nu, pentru parada modei. Piesa de rezistenta a prezentarii a fost o rochie de mireasa plina de cristale swarovski.

In 15 zile, Dorin Cioaba si sustinatorii lui vor afla daca au intrunit conditiile necesare pentru infiintarea Partidului Alianta Democrata a Romilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO