Doi muncitori grav raniti, dupa ce o conducta de la o centrala termica din Prahova a cedat

Ultima actualizare: 26-02-2013 00:58
Doi muncitori grav raniti, dupa ce o conducta de l...
Doi muncitori grav raniti, dupa ce o conducta de l...

Doi muncitori au fost grav raniti, dupa ce o conducta de condens a cedat, in incinta unei centrale termice din judetul Prahova, cei doi, unul cu arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului, celalalt cu arsuri pe jumatate din corp, fiind dusi la spital.

Potrivit prefectului judetului Prahova, Marius Sersea, doi muncitori care se aflau in incinta centralei termice operata de Dalkia Termo Prahova au fost raniti, sambata dimineata, dupa ce o conducta de condens a cedat si i-a improscat cu aburi, transmite corespondentul Mediafax.

Unul dintre muncitori a suferit arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului, celalalt fiind ars pe jumatate din corp. Ambii au fost transportati de urgenta la spital de catre echipajele SMURD.

Incidentul s-a produs in centrala termica de pe platforma de la Brazi, situata in apropierea Rafinariei Petrobrazi, operata de OMV Petrom.

Centrala termica apartine companiei Dalkia Termo Prahova, furnizorul de agent termic care asigura incalzirea in sistem centralizat a municipiului Ploiesti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO