Doi batrani au murit intoxicati cu gaze in propria locuinta. "Se miscau greu, asta a fost nenorocirea"


Ultimul update: Joi 02 Martie 2017 07:06
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2017 07:22
Categorie: Stiri actuale

Tragedie duminica noapte la Moreni, in judetul Dambovita. Doi soti, de 80 de ani, au fost gasiti fara suflare in dormitorul casei lor. Cel mai probabil, spun anchetatorii, batranii s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Rudele sunt cele care i-au gasit pe cei doi batrani fara suflare. Cei doi pensionari locuiau, singuri, intr-o casa de la marginea orasului Moreni. Nepotul victimelor si-a dat seama ca s-a intamplat ceva rau cand bunicii nu au mai raspuns la telefon. Asa ca a venit de urgenta aici. Imediat a sunat la 112, iar la fata locului au sosit echipajele de la ambulanta, politie si pompieri. Din pacate, era prea tarziu.

Vecinii spun ca problema este de la gaze si ca batranii se miscau greu. “Asta a fost nenorocirea”. Cei de la compania de gaze au sosit imediat la fata locului, dar i-au gasit asfixiati in casa.

Cadavrele celor doi soti au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala, la Targoviste, unde urmeaza sa li se faca autopsia, iar, mai apoi, sa stabileasca exact ce le-a provocat moartea.

VIDEO PROTVPLUS.RO