Doi angajați din Centrala Ministerului de Externe, infectați cu Covid-19. Ce măsuri urgente anunță MAE

Ultima actualizare: 21-09-2020 21:49
Doi angajați din Centrala Minisetrului de Externe, infectați cu Covid-19. Ce măsuri urgente anunță MAE
Inquam/ Octav Ganea

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că în cursul zilelor de duminică şi luni au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus doi angajaţi de la Centrala MAE, care au funcţii de execuţie.

 

MAE menţionează că niciunul dintre cele două cazuri nu a apărut în corelare cu vreo infecţie anterioară confirmată la nivelul Centralei Ministerului de Externe.

„În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilelor de 20 şi 21 septembrie a.c., doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. MAE menţionează că niciunul dintre cele două cazuri nu a apărut în corelare cu vreo infecţie anterioară confirmată la nivelul Centralei MAE”, au transmis reprezentanţii ministerului.

Sursa citată mai precizează că „în acest caz au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului”.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO