Doctorita agresata de fiul unei paciente, la Pitesti. Barbatul sustine mama lui a fost ignorara de cadrele medicale

Dată publicare: 21-09-2014 07:50
Dată actualizare: 24-09-2014 06:43


A fost scandal la Spitalul Judetean din Pitesti. Un barbat, in varsta de 48 de ani, ar fi intrat in unitatea de primiri urgente, sustin medicii, si, suparat din cale afara, a imbrancit-o pe doctorita de garda.

Omul spune ca era furios pentru ca ambulanta venise abia dupa o ora de la apel, in conditiile in care mama lui suferise un atac cerebral.

Doctorita sustine ca nici n-a apucat bine sa preia pacienta ca barbatul a si devenit agresiv.

Doctor Alina Martau, Spitalul Judetean Arges: "A inceput sa tipe, sa ne faca pe toti nesimtiti, prosti, ca noi nu o vedem pe mama lui. Pacienta nici macar nu fusese pusa pe pat. Doar intrase si era cu targa. Se cauta un pat unde sa stea. M-a prins de mana, m-a bruscat, sa ma dea intr-o partea, sa-l las sa stea langa mama lui."

"N-am agresat-o. Minte. Haideti, doamna, serios. Par eu om violent, uitati-va la mine", a sustinut fiul pacientei.

Barbatul sustine ca era furios pentru ca doctorii, atat de la ambulanta, cat si de la spital, nu s-ar fi miscat suficient de repede.

"Pana n-am inceput sa strig, nici nu s-au uitat la mine, ce sa va zic? Din momentul in care a coborat din salvare, pana aici, am stat o jumatate de ora", mai spune barbatul.

Doctorii insa il contrazic. Fisele medicale arata ca pacienta, care suferise un atac cerebral, a fost vazuta de primul doctor la 4 minute dupa ce a fost coborata din ambulanta.

Conflictul din spital a fost aplanat initial de agentii de paza, insa doctorii au chemat si politia.

Doctorita de garda intentioneaza sa depuna si o plangere penala pe impotriva barbatului.

Tags: spital, scandal,


VIDEO PROTVPLUS.RO