DNA: Baronul de Prahova si-a vandut proprietatile ca sa scape de sechestru. Mircea Cosma ar putea fi arestat la domiciliu

Ultima actualizare: 14-04-2014 00:13

Procurorii DNA au finalizat ancheta care-i priveste pe seful Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si pe fiul sau, deputatul Vlad Cosma.

Cei doi alesi sunt acuzati de trafic de influenta, iar anchetatorii cer din nou arestarea baronului de Prahova, de aceasta data la domiciliu.

Mircea Cosma a mai fost arestat la domiciliu, dupa ce procurorii DNA il retinusera sub acuzatia de trafic de influenta, pentru ca ar fi primit impreuna cu fiul sau, deputatul Vlad Cosma, cateva milioane de lei ca sa ajute firme private sa castige contracte pe bani publici.

Intre timp insa, i-a fost revocat mandatul de arestare si impus un control judiciar pe care presedintele Consiliului Judetean Prahova l-ar fi incalcat. De altfel, procurorii DNA ii reproseaza ca dupa declansarea anchetei si-a vandut proprietatile ca sa nu poata fi puse sub sechestru. In plus, desi ii era interzis sa ia legatura cu fiul sau cercetat in acelasi dosar, Mircea Cosma a fost prins incalcand interdictia.

Si nu in ultimul rand, baronul de Prahova ar fi vizat si de noi capete de acuzare, cum ar fi luarea de mita pentru care procurorii sustin ca au deja dovezi.

Soarta celor doi Cosma, tata si fiu, va fi decisa de judecatorii instantei supreme.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO