Sotii Adamescu, confruntare in sala de judecata la 6 luni de la inceperea procesului de divort. Cand s-ar putea da verdictul

19-01-2016 09:55


Divortul unuia dintre cei mai bogati romani se complica. Multi-milionarul Dan Adamescu a parasit sala de judecata tot casatorit, desi era hotarat sa puna capat marti mariajului de 12 ani.

Sotia lui, Carmen, nu mai vrea nici ea sa traiasca alaturi de el, dar ii cere 20 de milioane de euro. Asa ca avocatii celor doua tabere isi pregatesc strategia pentru confruntarea finala, de luna viitoare.

Carmen Adamescu si-a revazut sotul in sala de judecata, la exact sase luni de la deschiderea procesului de divort. Sustine ca nu mai poate trai alaturi de un om pe care il acuza ca ar fi inselat-o, umilit-o in public si care nu ii mai este aproape de multa vreme. Pe langa divort, i-a cerut jumatate din averea estimata la 700 de milioane de euro. Intre proprietatile ravnite de ea se numara o vila in cartierul Primaverii, hotelul Intercontinental, centrul comercial Unirea Shopping center si alte afaceri din strainatate.

Carmen Adamescu a fost obligata de judecator sa achite o taxa de timbru uriasa: 50 de milioane de euro. Pentru ca sustine ca nu castiga mai mult de zece mii de euro lunar, nu a platit nici un eurocent, asa ca ar putea sa piarda partajul.

Si pentru ca sansele de a pune mana pe jumaatte din averea multimilionarului sunt aproape nule, Carmen Adamescu s-a decis sa isi majoreze pretentiile financiare pe care le emite pentru ca, spune ea, a suferit in casnicie. daca initial a vorbit despre zece milioane ed euro, de-acum despagubirile pretinse se dubleaza.

Omul de afaceri a cerut la randul sau divortul. Desi la mijloc este vorba despre zeci, poate sute de milioane de euro, pentru Dan Adamescu miza acestui divort, cu atat mai mult partajul, nu este una importanta. Multimilionarul isi indreapta atentia spre Instanta Suprema care l-ar putea trimite definitiv dupa gratii in dosarul sau de coruptie.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO