Teama si ingrijorarea au cuprins familia unui preot dintr-o localitate din judetul Dambovita. Baiatul lor, in varsta de 19 ani, este de negasit de marti seara, iar parintii nu stiu incotro sa o apuce.

Tanarul era suparat, povestesc ai lui, pentru ca nu a reusit sa treaca de admitere la Scoala de agenti de politie din Campina. Inainte de a pleca de acasa, a lasat un bilet in care isi cere iertare fata de cei dragi pentru ca i-a dezamagit.

Alexandru este un tanar linistit si retras, spun parintii care nu mai stiu nimic despre el de marti seara. De atunci, familia din comuna Ocnita, Dambovita, nu mai are liniste.

Florentina Nita, mama tanarului disparut: "A lasat un bilet in care a spus ca ne-a dezamagit, ceea ce nu este adevarat. A dat la o scoala de subofiteri in septembrie si a picat probele sportive... N-a fost nicio tragedie."

Ultima care l-a vazut a fost sora lui. Fata isi aminteste ca a incercat sa discute cu el, pentru ca era agitat, dar in zadar.

Teodora Nita, sora tanarului disparut: "A avut un comportament ciudat, se tot ducea dintr-o camera in alta, cauta ceva, toata seara cauta ceva."

Apoi, a plecat si parca a intrat in pamant.

Disperati ca au trecut ore bune si baiatul nu s-a mai intors acasa, parintii au alertat politistii. Nu le-a mai ramas altceva de facut decat sa se roage lui Dumnezeu sa fie teafar si sa se reintoarca acasa.

Tanarul si-a lasat acasa telefonul mobil. Si ar fi luat un altul mai vechi, buletinul si cateva zeci de lei. In plus, a plecat fara ochelarii de vedere.

Gheorghe Nita, tatal tanarului disparut: "Sa dea un telefon sa zica sunt in cutare loc sau chiar daca nu spune, macar sa stim ca e bine. Sunt ingrijorat, ca orice parinte. Cand pleaca asa dintr-o data..."

Alexandru are aproximativ 1,75 metri inaltime, ochi caprui si parul saten. In momentul disparitiei, purta un hanorac albastru cu gluga si blugi. Cine il vede sau poate da informatii despre el este rugat sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie.