"Dilaila", chemat in fata judecatorilor de politistii pe care a vrut sa ii omoare. Imagini de la operatiunea de capturare


Ultimul update: Vineri 16 Septembrie 2016 07:41
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2016 18:39
Categorie: Stiri actuale

Dupa ce a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, pentru mai multe jafuri, un infractor extrem de periculos, Nedelcu Cristian, zis Dilaila, ajunge din nou in fata judecatorilor.
 

Politistii ii cer lui si unui partener de ilegalitati, in jur de 5000 de euro. Sunt daunele produse anchetatorilor in timpul operatiunilor de prindere. Dilaila a vrut sa dea peste agenti cu masina si a lovit cateva dintre autoturismele anchetatorilor. Ca sa-l opreasca, ofiterii au tras 20 de focuri de arma.

Ofiterii de la operatiuni speciale au actionat in forta. Gloantele trase care se aud pe fundal au lovit initial cauciucurile autoturismului insa asta nu l-a oprit pe Dilaila sa incerce sa fuga.

Impreuna cu alti 5 indivizi, Dilaila a organizat jafuri cu violenta. Actionau la pont, doar pentru sume mari si totul era atat de minutios pregatit incat nu dadeau mai mult de doua atacuri intr-un an.

Membrii bandei de unde facea parte si Dilaila nu s-au dat in laturi de la nimic ca sa dea lovitura dupa lovitura. Victimele erau batute cu bestialitate, dupa ce initial erau urmarite chiar si o luna de zile, iar infractorii le montau pe masini inclusiv sisteme de monitorizare GPS.

In cele din urma banda a fost anihilata, iar Dilaila condamnat acum 2 ani la 14 ani de detentie. Procesul prin care politistii ii cer sa acopere cheltuielile judiciare este in acest moment pe rolul Tribunalului Bucuresti. Magistratii au ramas in pronuntare.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO