Intr-un sat din Mures, campania electorala se face cu cutitul in mana. "Esti impotent" - injuratura care a pornit scandalul

Dată publicare: 01-06-2016 18:22
Dată actualizare: 04-06-2016 07:06


Ultimele zile din campania electorala sunt tensionate intr-o localitate din Mures. Un barbat, angajat al actualului primar si candidat, a fost injunghiat in plina strada de un fost consilier local, contracandidat la primarie.

Cei doi s-au certat, spun martorii, iar la un moment dat agresorul a scos cutitul din buzunar si l-a atacat pe celalalt. Ranitul a fost transportat in stare grava la spital, iar cel care i-a facut rau a disparut si este cautat la aceasta ora de politisti

“Esti impotent”, este una dintre replicile dure de dinaintea atacului. Cel care a filmat intreaga scena si care arunca acuzatiile este consilierul actulualului primar si candidat. Vorbele ii sunt adresate fostului consilier, si el candidat. Dupa momentul in care s-a oprit filmarea, a fost injunghiat. Se si vede cum agresorul se indreapta furios catre victima.

Scenele sangeroase s-au petrecut in fata primariei. Cativa localnici i-au auzit pe cei doi certandu-se, insa nimeni nu s-a gandit ca se va ajunge la un atac sangeros. Angajatii primariei au chemat imediat ajutoare. Barbatul de 31 de ani a fost transportat in stare grava la spital si supus unei interventii chirurgicale.

Intre timp, agresorul a fugit de la fata locului, iar echipele Serviciului de Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Mures il cauta. Reprezentantii primariei spun ca agresorul nu este la prima isprava de acest fel. A mai avut probleme cu legea, insa pentru faptele lui a fost cercetat in libertate. Daca va fi gasit, barbatul va fi cercetat pentru tentativa de omor.


VIDEO PROTVPLUS.RO