Detinut de 28 de ani, internat la infirmeria Penitenciarului Oradea, pentru ca avea probleme psihice, gasit mort in baie


Ultimul update: Joi 24 Noiembrie 2016 07:04
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2016 13:06
Categorie: Stiri actuale

Politistii spun ca au de-a face in mod cert cu o sinucidere. Tanarul era inchis pentru ca in urma cu un an a savarsit o crima ingrozitoare in judetul Satu Mare: impreuna cu doi complici, a omorat o batrana din Micula.

In luna septembrie anul trecut cei trei tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 28 de ani, au intrat in toiul noptii in casa batranei care locuia singura, si au vrut sa o jefuieasca. Pentru ca n-au gasit niciun leu, au batut-o pe biata femeie in varsta de 81 de ani pana cand a murit.

Cadavrul ei a fost descoperit de un barbat care ii mai aducea din cand in cand batranei de mancare. Anchetatorii i-au prins pe cei trei faptasi dupa 5 luni, iar cel mai varsta, de 28 de ani, a fost inchis la Peniteciarul din Oradea.

Acum, el a fost gasit spanzurat. Nu a lasat niciun bilet de adio. Ceilalti doi indivizi implicati in uciderea batranei se afla si ei in spatele gratiilor.


 

Un barbat din Timisoara si-a injunghiat mortal fiul de 6 ani, apoi s-a sinucis.
Un barbat din Prahova l-ar fi ucis pe cel care l-a primit in propria casa. Agresorul, gasit de politie in pat, beat
VIDEO PROTVPLUS.RO