Detalii din ancheta politistei din Bals. Femeia spune ca seful o violat-o in prezenta unui subaltern

Dată publicare: 14-01-2013 18:42
Dată actualizare: 17-01-2013 07:12


Apar noi amanunte in scandalul izbucnit la Inspectoratul de Politie Olt, dupa ce o agenta si-a injunghiat fostul sef, in a doua zi de Craciun.

In plangerea femeii apar nume grele din conducerea politiei Olt, dar si explicatii despre modul in care a fost abuzata de mai multi colegi politisti.

Tanara sustine ca a fost violata de nenumarate ori si de seful Politiei Bals, in prezenta comisarului, pe care l-a injunghiat.

Luni au inceput audierile celor acuzati.

Agenta Melania Renghea isi acuza mai multi colegi de viol si santaj, printre care si un procuror. Unii dintre ei, sustine ea, au fost martori la aceste abuzuri.

Printre cei pe care ii arata cu degetul este si Ion Sotea, seful Politiei Bals, care ar fi violat-o. De fata ar fi fost si politistul Gheorghe Barbu, principalul acuzat in dosar.

Ion Sotea, seful Sectie de Politie Bals: "Aveti cuvantul meu ca este inscenare totala. Asta e parerea mea. Pe politista o cunosc, era subalterna mea. Avea un comportament fixist, nu discuta cu nimeni, isi vedea de treaba ei, nu avea prieteni, nu avea nimic".

La audieri au participat si doi dintre avocatii agentei Melania Renghea.

La audierile de luni ar fi trebuit sa vina si seful suspendat al Inspectoratului de Politie Olt, Ion Voicu, si el acuzat de viol.

Acesta a depus si o plangere pentru calomnie impotriva politistei si sotului ei la Judecatoria Bals.

In acest dosar, politista este cercetata si ea pentru tentativa de omor, dupa ce l-a injunghiat pe fostul ei sef cu un cutit.


VIDEO PROTVPLUS.RO