Detalii despre tânăra răpită de iubit și dusă în Caracal. Cum a fost salvată

Ultima actualizare: 08-10-2019 17:16

O femeie din Olt a fost răpită de pe stradă de fostul iubit şi de tatăl acestuia şi dusă cu forţa în Caracal.

Fratele tinerei a fost cel care a dat alarma la 112, iar poliţiştii au început căutările. I-au găsit pe agresori şi i-au dus la audieri, iar acum cei doi sunt reţinuţi.

Tânăra are 26 de ani şi a fost luată cu forţa de pe o stradă din Corabia. Cel care a răpit-o este tocmai fostul iubit al femeii, care nu a putut accepta faptul că s-au despărţit anul trecut.

A bătut-o şi, ajutat de tatăl lui, au băgat-o cu forţa într-o maşină argintie, apoi au luat-o spre o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au început verificările şi au fost alertate şi autorităţile din judeţele limitrofe. În scurt timp, poliţiştii le-au dat de urmă la Caracal.

Tânărul are acolo o casă şi a vrut probabil să o forţeze pe fosta lui iubită să rămână acolo cu el. Atât tânărul, cât şi tatăl lui au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Se cere acum arestarea lor preventivă şi sunt acuzaţi de lipsire de libertate dar şi lovire, pentru că tânăra era rănită.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO