Designerul Cristina Joia, desfigurată de o femeie care a lovit-o cu un obiect dur, a fost audiată

Ultima actualizare: 09-11-2020 15:52

Designerul Cristina Joia, de la emisiunea "Visuri la cheie", a depus plângere penală împotriva femeii care a lovit-o brutal în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din sectorul 4 al Capitalei.

Poliția așteaptă externarea victimei ca să continue ancheta în cazul atacului barbar petrecut într-un magazin din Capitală.

Designerul Cristina Joia, cunoscută din emisiunea "Visuri la cheie", de la Pro TV, a fost desfigurată de o femeie care a lovit-o cu un obiect dur.

Ancheta este în plină desfășurare. Polițiștii de la Secția 14 au mers luni în magazinul unde a avut loc atacul.

Angajații, care au fost audiați, susțin afirmațiile Cristinei Joia, conform căreia femeia căreia îi atrăsese atenția că a parcat în fața magazinului a tăbărât asupra ei și a lovit-o crunt.

Ofițerii de poliție spun că sunt deja strânse suficiente probe care să ducă la acuzarea agresoarei, pe care au reușit să o identifice.

A fost audiată și Cristina Joia, care a înregistrat plângerea penală, pentru că așa cere procedura, fiind vorba despre o infracțiune de loviri și alte violențe. Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a victimei.

O probă extrem de importantă în dosar este raportul preliminar al Institutului de medicină legală privitor la consecințele atacului, pentru că în funcție de ce spun legiștii poate fi stabilită încadrarea juridică.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO