Un polițist, complice în dosarul care vizează incendierea unei maşini din Arad, anul trecut

Dată publicare: 10-07-2020 16:57
Dată actualizare: 10-07-2020 17:48


Descoperire surpriză în dosarul care vizează incendierea unei maşini din Arad, anul trecut. Anchetatorii au aflat că tocmai un poliţist ar fi fost complice în acea poveste.

Mai mult, la percheziţiile făcute în casa lui, oamenii legii au găsit şi ţigări netimbrate, o cultură de canabis, dar şi un dispozitiv de monitorizare.

Maşina aparţine unui bărbat bănuit de poliţişti că ar fi făcut trafic cu ţigări şi a fost incendiată în octombrie anul trecut. La acea vreme, camere de supraveghere au suprins pe imagini trei indivizi care au stropit vehiculul cu benzină şi apoi i-au dat foc. Acum patru persoane au fost reţinute în acest caz, printre ele şi un poliţistul de la rutieră.

Dintre cei patru suspecţi reţinuţi vineri, doi erau deja arestaţi în alt dosar. Poliţistul este acuzat de complicitate la distrugere şi se bănuieşte că a supravegheat totul dintr-o maşină.

Polistul reţinut era deja anchetat şi într-un alt dosar, de trafic de ţigări. Superiorii lui au anunţat că după prima anchetă se afla deja la dispoziţia inspectoratului.

Tags: arad, masina,


VIDEO PROTVPLUS.RO